June 27, 2017, 05:14:27 am
Username:

Password:

Topic: FREEZE  (Read 1121 times)

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
FREEZE
« on: February 12, 2015, 07:32:40 pm »
Při spouštní souboru fonlineGL.exe ve fullscreenu mi hra zamrzne. Hra běží ale obraz ja na stejném místě. Děje se mi to jen pokud mám nastvený obraz na fullscreen. Nevíte co stím?

BB.

  • Posts: 314
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #1 on: February 12, 2015, 07:46:54 pm »
Try setting your resolution while full screen to the one you use.

Kelin

  • Posts: 192
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #2 on: February 12, 2015, 07:56:48 pm »
gambáč co za avatar    ti jebe? .d

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #3 on: February 12, 2015, 08:39:19 pm »
Try setting your resolution while full screen to the one you use.

I change seting resolution. Same problem.

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #4 on: February 12, 2015, 08:40:17 pm »
gambáč co za avatar    ti jebe? .d

Radši mi poraď ty hnidopichu.  :D

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #5 on: February 12, 2015, 08:47:35 pm »
Spoiler
Spoiler
use alt+tab
Spoiler

playb0y

  • Posts: 167
  • Sniper.Elite
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #6 on: February 13, 2015, 11:01:45 am »
Hindopichu :-) :-) :-)
Riders of the Wastes

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #7 on: February 13, 2015, 01:38:14 pm »
Tak vám děkuji za rady... Jedinej badboy se mi snažil pomoc a to není čech ani slovák.

playb0y

  • Posts: 167
  • Sniper.Elite
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #8 on: February 13, 2015, 04:20:08 pm »
Nebrec ty hidopichu. Je to tym ze mas zapnutu 2x hru. Tiez sa mi to stava.  Jednoducho tu hru vyplnes cez procesy, najdes fonline a das ukoncit proces.  A ides.  :facepalm
Riders of the Wastes

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #9 on: February 13, 2015, 06:35:31 pm »
Nebrec ty hidopichu. Je to tym ze mas zapnutu 2x hru. Tiez sa mi to stava.  Jednoducho tu hru vyplnes cez procesy, najdes fonline a das ukoncit proces.  A ides.  :facepalm

Nemam zaplé dvě hry na jednou. Podívám se na procesy a je zaplé jedno okno

Spoiler
« Last Edit: February 13, 2015, 06:41:58 pm by GAMBRINUS »

playb0y

  • Posts: 167
  • Sniper.Elite
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #10 on: February 13, 2015, 06:38:34 pm »
Tak potom si ty velbloud vadnej  :o

Riders of the Wastes

GAMBRINUS

  • Posts: 94
    • View Profile
Re: FREEZE
« Reply #11 on: February 13, 2015, 06:45:27 pm »
No asi jo. Proto že ze dne na den mi začalo dělat. Ty ťavo!
« Last Edit: February 13, 2015, 06:48:17 pm by GAMBRINUS »