Witam, niedawno znalazlem gre a ze ostatio mam ochote na postapo to doszedlem do wniosku ze sprubuje. Jak narazie jestem wszystko mi sie podoba, stary tryb rozgrywki stary fallout. Szczesliwie wbilem 5 poziom mam troche zlomu troche broni troszke capsow i naeazie odkrywam uroki gry. Namiot stoi. Jednak mam pare pytan.
1. nie mam dzwiekow zakladania zbroji czy broni muzyka jest ale gra jeden kawalek i sie konczy wszystkie pliki z f2 przegralem wiec nie wiem co robie nie tak.
2. Podruzujac po pustkowiach natrafilem na bandytow i z nich zdobylem skorzane kurtki zadowolony ze troche zarobie wrocilem do miasta ale nikt nie chcial ich odemnie kupic, wiec sprubowalem jeszcze w 2 innych z takim samym rezultatem, czy da sie je gdzies sprzedawac czy mam je przerabiac ?
3. Jak czesto gra jest rozwijana, pytam o jakies wieksze updaty wprowadzajace nowe questy itp.?
4. Mam 100% sztuki przetrwania jak zdobyc perk Ranger ?
Na razie gra mi sie podoba chociaz niewiele w niej robie najczesciej sprzatam kupy robie liny i licze na to ze kupiec bedzie mial kase albo czasami sie postrzelam. Jednak wydaje mi sie ze gra nie jest noob friendly zostajesz wrzucony do swiata starego fallouta "i se radz" nie mowie ze to zle wychowalem sie na falloucie czy innych starych rpg ale tam quest prowadzil do questa a tutaj nie. Chcialbym zeby gra stala sie jeszcze bardziej popularna ibardziej rozbudowana.