November 18, 2017, 03:31:33 pm
Username:

Password:

Topic: TS3  (Read 345 times)

The Trooper

  • Posts: 219
    • View Profile
TS3
« on: February 16, 2017, 11:16:09 pm »
Heyo! So I've recently reinstalled my windows on my PC i am running Windows 7 HP SP1 and can't seem to run TS3 client after installation. The following errors poped up:
"msvcp140.dll" - fixed
" vcruntime140.dll " - fixed
and then this; "The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK...."

I have done the following steps:

-Fresh clean install of both x32bit and x64bit versions for Windows;
-Reinstalled .NETFramework
-Reinstalled Microsoft visual C++
-Reinstalled DirectX
-Ran antivirus/antimalware software, deleted few threads to my device
-Updated the Windows
-Downloaded the SP1 K976...blablabla something Patch for Windows 7

I have ran out of ideas and i don't want to drop using TS3 as my main interferance with my teammates, I've searched the TS3 forums, youtube videos, google'd, yahoo'd (not really), and have tried everything I know, so please if anyone knows something post down below click the reply button it would mean a lot! Thanks in advance!

Koniko

  • Supporter
  • Posts: 499
    • View Profile
Re: TS3
« Reply #1 on: February 17, 2017, 07:54:22 am »
Install vcredist down from  2010 to newest, year by year.

The Trooper

  • Posts: 219
    • View Profile
Re: TS3
« Reply #2 on: February 17, 2017, 09:38:58 am »
Ty i figured it later after 2 more hours of researching. It was really indeed vcredist140.dll I just downloaded the newest one and installed it with some "depends" custom software.